imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir
2 posters
Yazar
Konu: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir Cuma Nis. 25, 2008 2:35 pm
€Ğ€R İST€RS€NİZ YAPARIM G€R€KLİ OLAN ŞUNLAR
KİMLİ:
ÜSTÜNDE NE YASSIN
BAŞKA ŞEKİL OLSUNMU
BU ŞEKİL GÜZEL
ÖRNEK:
BU AVATARDA DİİL İMZADA AMA YAPARIM
Misafir Misafir
Konu: Geri: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir Cuma Nis. 25, 2008 8:05 pm
kimli:erenli üstünde ne yazsın:azimenin bebikosu başka şekil olsun mu:hyr ben bi de cemreli isticem üstünde ne yazsın:azimenin bitteri başka şekil olsun mu:evet
Misafir Misafir
Konu: Geri: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir Cuma Nis. 25, 2008 8:18 pm
KİMLİ:cemreli
ÜSTÜNDE NE YASSIN:kübranın kömür_prensesi
BAŞKA ŞEKİL OLSUNMU:evet
Misafir Misafir
Konu: Geri: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir C.tesi Nis. 26, 2008 8:16 am
saol.
Misafir Misafir
Konu: Geri: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir Ptsi Nis. 28, 2008 1:42 pm
geç oldu ama buyur cnm
Misafir Misafir
Konu: Geri: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir Ptsi Nis. 28, 2008 1:45 pm
kübracım böyle oldu
Misafir Misafir
Konu: Geri: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir Perş. Mayıs 01, 2008 7:41 pm
saol cnm çok güzel olmuşşşş
Misafir Misafir
Konu: Geri: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir Ptsi Mayıs 05, 2008 12:21 pm
ERENCİ_ADMİN_NUR demiş ki:
saol cnm çok güzel olmuşşşş
sagol cnaim
Misafir Misafir
Konu: Geri: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir Ptsi Mayıs 12, 2008 1:56 pm
KİMLİ:yaseminli
ÜSTÜNDE NE YASSIN=bestenin bi tanesi
BAŞKA ŞEKİL OLSUNMU=evettt
enbüyükyoshyfanı Yaseminci Admin
Mesaj Sayısı : 1092 Yaş : 28 Nerden : YOSHY NİN GÜZELLİĞİNDEN Kayıt tarihi : 15/05/08
Konu: Geri: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir Perş. Mayıs 15, 2008 3:45 pm
bende yapabiliyorum tyşk sağ ol emeğe saygı ellerine sağlık
Yaseminji_Admincixx Yaseminci Admin
Konu: Geri: imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir Paz Mayıs 18, 2008 3:16 pm
Üye siteden ayrıldığı için KİLİT+ÇÖP
imzada değil avatarda ama böyle yapabiliyorum nasılmı....gir