| ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Paz Haz. 01, 2008 8:45 am | |
| azime rütben alınmıstır uzgunum sıtede senı gordugumuz yhok yardım ettınde yhok 1 ayda en fazla oda 2 kere gırıyosun bole admınlık olmas kusura bakma rutben alınmıstir.
ERENCİ_ADMİN_NUR un yerine erenci ve cook calısan sık sık gırecek olan birisi alınacaktır erenci admin aranıyor. |
|
| |
enbüyükyoshyfanı Yaseminci Admin
Mesaj Sayısı : 1092 Yaş : 28 Nerden : YOSHY NİN GÜZELLİĞİNDEN Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Ptsi Haz. 02, 2008 4:24 pm | |
| - crazy_girl demiş ki:
- azime rütben alınmıstır uzgunum sıtede senı gordugumuz yhok yardım ettınde yhok 1 ayda en fazla oda 2 kere gırıyosun bole admınlık olmas kusura bakma rutben alınmıstir.
ERENCİ_ADMİN_NUR un yerine erenci ve cook calısan sık sık gırecek olan birisi alınacaktır erenci admin aranıyor. ve ERENCİ_ADMİN_NUR gibi yapmicak biri ve mesaj sayı yüksek olcak ve admin gibi davranıcak biri | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Ptsi Haz. 02, 2008 6:37 pm | |
| ya bizim bilgisayar bozulmultu o yüzden giremiyodum ben bide logo yapmıştım üstelik görünce resmen şok oldum söz lütfen çok çalışcam lütfen beni tekrar adminliğe alın söz çalışcam gerçekten |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1092 Yaş : 28 Nerden : YOSHY NİN GÜZELLİĞİNDEN Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Salı Haz. 03, 2008 2:08 pm | |
| - erenci_nur demiş ki:
- ya bizim bilgisayar bozulmultu o yüzden giremiyodum ben bide logo yapmıştım üstelik görünce resmen şok oldum söz lütfen çok çalışcam lütfen beni tekrar adminliğe alın söz çalışcam gerçekten
malesef cnm bnm ve hiç yalan söleme kaç gündür bana site site site diyon ve msn adresin hem açık | |
|
| |
Yaseminji_Admincixx Yaseminci Admin
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Çarş. Haz. 04, 2008 10:15 pm | |
| 1dk bnm haberim yhokken böle şeyler nie yapılıyor yha | |
|
| |
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Perş. Haz. 05, 2008 3:32 pm | |
| ece benje tuğçe haklı yane ama sen bilirsin tuğçe öle yapmış ve bence çok hakılı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Cuma Haz. 06, 2008 3:15 am | |
| bi dk. ben msn e girmedim hmmmmmm benim msn in şifresini kuzenime vermiştim o girmiş olabilir çünkü kuzenim hep benim taklitimi yapar yani benim gibi sitelere girer site verir öle yani ortada bi yanlış anlaşılma var |
|
| |
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Cuma Haz. 06, 2008 4:36 pm | |
| adminlerin işine karrışmış gibi olmak istemem ama bir yerde de ben de adminim o yüğzden mesaj sayını yükseltip bir daha gel | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. C.tesi Haz. 07, 2008 8:32 am | |
| ece sana soylenmeden oluyor cunkı arada sırada fln gırıyosun msnde hıc yoksun admın olarak en cok ben gırıyorum konulara bakıyorum hep burda olsan sanada dıcektım ama üzgünüm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Perş. Haz. 19, 2008 1:04 am | |
| Bence herkes için en iyisi bu |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Paz Haz. 22, 2008 5:39 pm | |
| bi şans daha verseniz çünkü ben geçen gün kuzenime sordum evet ben yaptım dedi |
|
| |
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Salı Haz. 24, 2008 10:39 am | |
| neyi yaptı ya senin siteye girmeni mi engelledi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Çarş. Haz. 25, 2008 3:31 am | |
| hyr benim yerime msn e girmiş sitelere girmiş bizim bilgisayar format atılmıltı o zamanda zor oldu truva atı virüsü girmişti |
|
| |
| Konu: Geri: ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. Cuma Tem. 11, 2008 9:50 pm | |
| cnm bnm biz bunu ne yapalım belki yalan söylüyorsun ALLAH ALLAH ya | |
|
| |
| ERENCİ_ADMİN_NUR rütben alınmıstır. | |
|