Misafir Misafir
| Konu: yasemınco co admin rütben................. Çarş. Mayıs 21, 2008 6:21 pm | |
| yasemınjı co admın bı zahmet sıteye gırıp yardım etsen paylasım yapsan yoksa rutbenı alıp sıteden uzaklastırılıcaksın yardım etmıyosun hıc yha |
|
enbüyükyoshyfanı Yaseminci Admin
Mesaj Sayısı : 1092 Yaş : 28 Nerden : YOSHY NİN GÜZELLİĞİNDEN Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: yasemınco co admin rütben................. Çarş. Mayıs 21, 2008 6:34 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yasemınco co admin rütben................. Perş. Mayıs 22, 2008 4:38 pm | |
| çook çalişan gececek cnm.p.tesıye kadar vaktın var ***yoshy*** msj sayını yukselt ve yardım et. |
|
RojdaKemer Büyüyen Hepsiji
| Konu: Geri: yasemınco co admin rütben................. C.tesi Mayıs 24, 2008 4:47 pm | |
| - crazy_girl demiş ki:
- çook çalişan gececek cnm.p.tesıye kadar vaktın var ***yoshy*** msj sayını yukselt ve yardım et.
evet yha 23 mesaj sayısında kalmışsın yani ayıp bare yardım et ama benje pzt. günü ne kada4r izin verin girmesse başkasına verin rütbeyi | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yasemınco co admin rütben................. C.tesi Mayıs 24, 2008 6:11 pm | |
| bakıcaz artık orasını girmesse çok giren alıncak yerine |
|
enbüyükyoshyfanı Yaseminci Admin
Mesaj Sayısı : 1092 Yaş : 28 Nerden : YOSHY NİN GÜZELLİĞİNDEN Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: yasemınco co admin rütben................. C.tesi Mayıs 24, 2008 6:23 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yasemınco co admin rütben................. Paz Mayıs 25, 2008 9:15 am | |
| |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yasemınco co admin rütben................. Paz Mayıs 25, 2008 9:15 am | |
| - Yasemin_Irmak demiş ki:
- yeni ben mi?
Bilmıyoruz cnm bole gıdersee hyr herseye atmala lutfen. |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yasemınco co admin rütben................. Paz Mayıs 25, 2008 9:22 am | |
| ***yoshy*** yasemıncı co admın rütben alınmıstır. |
|